Palvelut

Kylpyhuoneremontit

Luotettavan työn takaa VTT:n vesieristyssertifikaatti

  • purkutyöt
  • seinien oikaisut
  • lattiakaatojen korjaukset
  • vesieristykset
  • laatoitukset
  • kalustukset

Remonttipalvelut

Korjaamme lähes mitä tahansa, niin sisällä kuin ulkonakin. Eräs erialan yrittäjä tokaisi kun häneltä kysytiin, että mittee työ korjootta? Hän tokaisi, että kaikkee myö tehhään paitsi parisuhteita, niitä ei osata korjata. Ehkä jotenkin näin on myös meidän yrityksemme osalta.

Haastavimpia ja samalla mielenkiintoisia töitä on huoneistojen hajujen poistot, tupakoinnin aiheuttamat hajut, samoin nikotiinin aiheuttamat kellastumat. Kotieläimet, esim. kissa joka ei pysy omalla potallaan on tuonut harmia monelle, mutta näistäkin hajuista päästään kyllä eroon.

Usein näiden hajujen poistoon tarvitaan juuri yritystä jossa on monen erialan ammattilaista.

Home- ja vesivahingot ovat meillä kuitenkin tällä hetkellä se tärkein, joskin asiakkaille se harmillisin työllistäjämme.

Ammattitaitoiset pintakäsittelijät huolehtivat viimeistelystä, tasoitetöistä ja erilaisten pintojen asennuksista, maalauksista ja listoituksista. Työryhmä asentaa myös kuivientilojen mattoja/paikkauksia, laminaatti- sekä vinyylilankkulattioita.

Kalusteasennukset

Asennamme kaikki kodeissa tarvittavat kalusteet, ovet, komerot, kaapit ja keittiöt. Usein isoissa remonteissa asiakas on itse kilpailuttanut tuotteensa, mutta me hoidamme kalusteiden asennuksen. Pienissä vesivahingoissa meillä on luotettava yhteistyökumppani, jolta voimme tilata kalusteita varsin kilpailukykyiseen hintaan. Suurempien remonttien ollessa kyseessä, kilpailutamme kalustehankinnat kolmella eri alan toimijalla, päätöksen kilpailutuksen jälkeen tekee tietenkin asiakas itse.

Timpurintyöt

Vesi- ja homevahingoissa timpuriporukka vastaa töiden kulusta.

Teemme perusteellisia huoneistojen korjauksia, esim. tehdään uusia väliseiniä, siirretään seinien paikkoja, uusitaan/korjataan laipiota, kattoja, lattian asennustyöt, nämä kaikki mistä tahansa materiaalista. Lisäksi teemme sekä yksityisiä että julkisia saunoja.